Hart voor uw vloer

Een houten vloer laten leggen? Wij hebben alle soorten

Wij leggen parket-, laminaat- en pvc-vloeren als maatwerk voor u. Afwijkende hoekjes of een ronde kamer zijn voor ons absoluut geen probleem maar juist een uitdaging!

Een sfeervol huis met Hazekamp Parket

Vakkundig advies

Onze vakkundige medewerkers adviseren u over de beste keuze om uw vloer de warme uitstraling te geven die het beste bij u en de ruimte past. Bij ons kunt u terecht voor traditioneel parket, lamelparket en multiplankvloeren, laminaatvloeren en pvc-vloeren.

Vele houtsoorten, kleuren en dessins
Alle vloeren zijn verkrijgbaar in vele houtsoorten en afwerkingen. U kunt gaan voor een lichte vloer zoals van eiken of esdoorn. Deze geeft een ruimtelijk effect. Of u kunt juist kiezen voor een donker en warmer houttype zoals Afzelia. Veel hangt af van de ruimte of welk effect u wenst te bereiken met uw inrichting.

Tegenwoordig is de keuze voor een eiken vloer afgewerkt in een kleurolie of –lak erg populair en deze methode leent zich voor alle patronen van een traditionele visgraatvloer tot een ruimtelijke plankenvloer. Laat u verrassen door u alle keuzes en mogelijkheden in onze ruime showroom.