Hart voor uw vloer

Parket leggen is een vak apart

Door onze jarenlange ervaring met het leggen van houten vloeren in de provincie Utrecht en daarbuiten, weten wij bij Hazekamp Parket alles van een goede, duurzame vloer. U kunt een vloer zo gek niet bedenken, of wij hebben hem ergens gelegd. Wij zijn trots op ons grote bestand van vaste klanten en zien dat als bewijs van kwaliteit. Bovendien zijn wij cbw-erkend.

Over ons

Hazekamp Parket legt en schuurt uw laminaten en houten vloeren in de Randstad

Hazekamp parket is al ruim 20 jaar een begrip in Utrecht en omgeving. Wij verkopen en leggen parket-, laminaat-, en pvc vloeren. Ook voor het schuren van uw houten vloer kunt u bij ons terecht.

Hoogwaardige producten
Wij gebruiken voor al onze werkzaamheden de beste producten. U kunt rekenen op een sfeervolle, sterke vloer waar u lang van blijft genieten. Zo gebruiken wij voor het lakken Skylt een hoogwaardige sterke lak met een natuurlijke uitstraling. Ook kunt u bij ons terecht voor alle schoonmaak- en onderhoudsmiddelen om de levensduur van uw houten vloer te verlengen.

Stofvrij schuren
Schuren veroorzaakt stof en dat is slecht voor uw gezondheid. Hazekamp Parket schuurt als gecertificeerd Bona vakman stofvrij, wat beter is voor u, voor ons en ook voor uw houten vloer.